SÄKRA DITT AFFÄRSDATA

Använd databaser baserade på öppen källkod på ett säkert sätt med Data protector.

Data Protector är en lösning från IBM som hjälper företag säkra data som ligger i databaser baserade på öppen källkod. Du kan skydda dina data på samma sätt som du skulle göra med en kommersiell databas. Vår lösning hjälper dig att utföra inkrementella säkerhetskopieringar och viktigast av allt:
Om du vill återställa din databas ( er) på ett effektivt sätt för att hjälpa dig tillbaka på rätt spår igen i händelse av ett fel.
Hur fungerar det? Idag finns det ingen integration mellan MySQL och IBM Spectrum protect. Vår produkt ser till att du får en konsistent databas vid restore. Data Protection är skapad för att lösa problem och hjälpa dig att utföra säkra säkerhetskopieringar och återställningar och är fullt integrerad med IBM Spectrum Protect.Data protector sparar upp till 60% disk och sparas inte lokalt på databasmaskinen, detta för att säkra data från diskkrasch m.m Med Data protector sparar du även tid vid återställning.

Snap protector för maximal effektivitet.

Med Snap protector för IBM Spectrum protect sparar du annu mer diskutrymme och förkortar din återställningstid markant. Vi brukar säga att Snap protector är som Data protector på steroider.

– Extremt snabb och säker återställning med mindre diskutrymme!

Delecsys AB
Varholmsgatan 2, Plan 3
414 74 GÖTEBORG
Växel:+46(0)31 788 15 80